Tortelini cu ciuperci si ceapa eco 250 g D’Angelo
Tortelini cu ciuperci și ceapă de la D’Angelo sunt o alegere delicioasă.
Acestea sunt produse din ingrediente ecologice și vegane.
Ingrediente: aluat: gris de GRAU* dur, apa; umplutura 26%: pesmet (faina de GRAU*, drojdie*), ciuperci 30%, fulgi de cartofi*, ceapa*,9%, ulei de floarea soarelui*, sare de mare, emulgator: lecitina de SOIA*, usturoi*, piper*.
* – ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Ingredientele ALERGENE sunt scrise cu LITERE MARI.
Poate contine urme de telina si lapte. Contine 2-3 portii. Produs vegan.
Fierbeti pastele in 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita /litru) timp de 12-15 min.
Declaratie nutritionala la 100 g (valori medii): valoare energetica 1247 kJ / 295 kcal, grasime 4.0 g (din care acizi grasi saturati 0.7 g), glucide 55 g (din care zaharuri 1.7 g), proteine 8.6 g, sare 0.91 g.
A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere a se pastra la frigider si consuma in scurt timp. Ambalat in atmosfera protectoare.
Tara de origine: Germania.
Producator: D’Angelo Pasta GmbH, D-66793 Saarwellingen, Germania.
Imagine cu sugestie de prezentare.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.