Transport și plată

Livrarea produselor comandate pe site-ul farmaciapamantului.ro se face prin curier rapid la adresa clientului, adresă specificată în procesul de înregistrare a comenzii.

Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei, dar se adaugă plata kilometrilor suplimentari(1.19 lei tva inclus) dacă locația dvs. este în afara ariei de acoperire Urgent Cargus. Puteți verifica aria de acoperire și calcula taxa pentru kilometri suplimentari pe pagina Urgent Cargus Cargus WebExpress (urgentcargus.ro)

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei se percepe o taxa unica de livrare de 20 lei  si se adaugă plata kilometrilor suplimentari (1.19 lei tva inclus) dacă locația dvs. este în afara ariei de acoperire Urgent Cargus.

NU percepem taxa pe kg. suplimentare sau taxa pe ramburs.
Coletele agabaritice (peste 30kg.) vor fi supuse unei taxari de livrare diferentiate.

După finalizarea comenzii și verificarea încasării plății (în cazul în care s-a optat pentru plata online cu cardul), comanda va ajunge la destinație după 2–3 zile lucrătoare, dacă comanda a fost efectuată până la ora 14:00.

Comenzile inregistrate dupa ora 14.00 vor fi procesate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de vineri dupa ora 14.00, sambata si duminica, vor fi procesate in cursul zilei de luni.

In cazul produselor cu precomanda, termenul de livrare este de 4-5 zile lucratoare.

Documentele legale (factura) va sunt trimise pe adresa de mail pe care ati completat-o in formularul de inregistrare al comenzii.De asemenea firma de curierat este obligata sa va intocmeasca o chitanta cu suma de achitat (suma de pe factura) in cazul comenzilor cu plata ramburs. Daca nu ati primit chitanta respectiva va rugam sa o solicitati de la persoana care va face livrarea.

In momentul receptionarii coletului va rugam sa verificati integritatea coletului primit.

Comanda trebuie sa ajunga in ambalaj de carton lipit cu banda adeziva. Daca coletul prezinta urme de deteriorare (este murdar, rupt, taiat, desigilat, indoit sau ud) refuzati primirea coletului, deoarece compania noastra nu a expediat niciodata vreun colet sub aceasta forma. Se va intocmi un proces verbal potrivit acestei situatii. De asemenea va rugam sa ne anuntati telefonic cat mai repede in cazul unei astfel de situatii pentru a lua la cunostinta si a rezolva cat mai repede inconvenientul.