Formular de returnare

 • Conditii de retragere/renuntare la achizitie:

  Conform legislatiei in vigoare renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Daca sunteti nemultumit de un produs, il puteti returna in termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail.

  In acest caz, produsul va trebui returnat in starea initiala (cu toate accesoriile acolo unde este cazul), iar pentru returnare va trebui sa fie suportat costul transportului (inclusiv al rambursului banilor), de catre client; rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 14 de zile calendaristice de la retur.

  Aceste dispozitii se aplica in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

  In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client.

  In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, cu toate documentele care l-au insotit (factura, etc.).

  Persoanele care, din motive independente de respectarea obligatiilor din partea paradisulverde.com, refuza sau nu preiau coletul trimis prin Posta Romana sau curier vor fi inregistrate intr-o baza de date speciala. In eventualitatea unei noi comenzi, vor trebui sa plateasca cheltuielile de livrare si returnare a coletului precedent, impreuna cu noua suma datorata, in avans, prin transfer bancar.