Termeni și condiții

Site-ul web www.farmaciapamantului.ro este intretiunut si administrat de SC FARMACIA PAMANTULUI SRL cu sediul social în Valea Lupului, Str. Garabet Ibraileanu, nr 1, jud. Iasi cu număr de înregistrare la Registrul Comerţului Iasi J22/2259/2018, cod unic de înregistrare fiscală RO39797310, care va fi denumita in continuare Societate.

 • Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.farmaciapamantului.ro, este denumita Client.
 • Adresa web care este proprietatea Societatii (www.farmaciapamantului.ro), va fi denumita generic site-ul www.farmaciapamantului.ro.
 • Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.farmaciapamantului.ro, vor fi denumite in continuare continut.

   DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ŞI INDUSTRIALĂ

 • Intregul continut al site-ului www.farmaciapamantului.ro inclusiv dar fara a se limita la imagini, texte,grafice,video, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
 • Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
 • Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.farmaciapamantului.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
 • Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Farmacia Pamantului SRL.

 

Declinarea responsabilitatii

Farmacia Pamantului SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Site-ul farmaciapamantului.ro și materialele aferente sunt folosite „așa cum sunt” și „atât cât sunt disponibile” fără garanții de nici un fel.

Farmacia Pamantului SRL nu oferă nici o garanție, nici în mod expres și nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Societatea Farmacia Pamantului SRL nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele farmaciapamantului.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

 • In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
 • De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
 • Dupa expedierea produselor, Societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.
 • Reclamaţiile privind calitatea produselor, livrarea sau plata vor fi aduse la cunoştinţa Farmacia Pamantului  SRL în termen de 48 de ore de la livrarea coletului. Clientul are dreptul de a cere returnarea imediată a sumelor achitate pentru serviciile si/sau produsele achiziţionate de la Farmacia Pamantului SRL, dar nu şi alte despăgubiri. Valoarea maximă a obligaţiilor Farmacia Pamantului SRL faţă de orice client în cazul nelivrării, livrării defectuase, deteriorării coletului în timpul transportului se rezumă la suma încasată de SC Farmacia Pamantului SRL de la acel client.
 • Farmacia Pamantului SRL şi furnizorii săi nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire, imagini diferite sau preţuri afişate în mod eronat mai mici sau mai mari. În eventualitatea în care preţul produsului afişat a fost greşit introdus în bazele de date ale www.farmaciapamantului.ro,  SC Farmacia Pamantului SRL îşi alocă dreptul de a anula livrarea produsului respectiv şi se angajează să anunţe clientul de eroarea apărută.

Toate informaţiile conţinute pe site-ul www.farmaciapamantului.ro sunt publicate cu scop informativ şi nu substituie sfaturile sau prescripţiile medicului dumneavoastră. Informaţiile conţinute pe site-ul www.farmacia pamantului.ro nu trebuie folosite pentru diagnosticarea sau tratarea oricărei probleme de sănătate sau pentru înlocuirea medicamentelor sau tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.

   PRODUSE COMERCIALIZATE, PARTENERI, MĂRCI, TERMEN DE EXPIRARE

Produsele comercializate de SC Farmacia pamantului SRL prin intermediul www.farmaciapamantului.ro provin de la furnizori acreditaţi cu autorizaţii comerciale valabile pe teritoriul României

Toate produsele comercializate sunt originale şi au trasabilitate de la producător până la cumpărător în baza facturilor de achiziţionare şi a certificatelor de conformitate.

Cumpărătorii se pot adresa reprezentanţilor sau importatorilor mărcii în legătură cu calitatea sau orice nelămuriri legate de produs.

Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în strânsă colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, Farmacia Pamantului SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru on line, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către furnizorii fiecărei mărci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Farmacia Pamantului SRL intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Farmacia Pamantului SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv, Farmacia Pamantului SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. Clientul va fi notificat în intervalul timpului de procesare mediu al unei comenzi (până la 4 zile lucrătoare) dacă din cauza indisponibilității stocului unui produs timpul de livrare se prelungește sau comanda nu poate fi onorată. Clientului i se va debloca suma blocată pe card pentru respectiva comanda. Orice reclamație privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusă la cunoștință companiei Farmacia Pamantului SRL în termen legal pentru soluționarea problemei sesizate de client.

Farmacia Pamantului SRL comercializează produse fără probleme de termen de expirare. Farmacia Pamantului SRL se angajează să notifice cumpărătorii telefonic sau în scris dacă unul sau mai multe produse comandate au un termen de expirare mai mic de 3 luni. Cumpărătorul are dreptul de a refuza comanda în cazul în care consideră termenul de expirare ca fiind unul nesatisfăcător.

CLIENŢI ŞI ONORAREA COMENZILOR

Onorarea comenzilor se face in 24-48 de ore lucrătoare de la confirmarea comenzii. În cazul situațiilor excepționale (lipsă stoc furnizor) clienții vor fi anunțați în termen de 24 de ore lucrătoare despre imposibilitatea onorării comenzii la termen.

Expedierea comenzilor se face prin intermediul firmei de curierat colete-online.ro

Farmacia Pamantului SRL îşi rezervă dreptul de a refuza onorarea comenzii sau de a solicita plata anticipată a produselor sau a serviciilor de la persoane cunoscute din baze de date proprii sau externe ca fiind de rea credinţă. Plata anticipată se referă la achitarea produselor sau serviciilor înainte ca acestea să fie expediate către client.

Costul livrării comenzilor prin firmele de curierat rapid este de 20 Lei. Transportul este gratuit la comenzile cu valoare peste 300 lei (TVA inclus).

Farmacia Pamantului S.R.L. îşi rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse care sunt afişate pe www.farmaciapamantului.ro ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă preţuri evident eronate/derizorii pentru Produse.

RETURNAREA PRODUSELOR

Clienţii au dreptul ca în termen de 14 zile de la primirea produselor comandate să notifice SC Farmacia Pamantului SRL asupra deciziei de a renunţa la produsele comandate, fără invocarea unui motiv anume. Fiind vorba de produse parafarmaceutice, cosmetice şi alimente, produsele returnate trebuie să fie sigilate, în ambalajul original fără să fi fost utilizate. Farmacia Pamantului  SRL are obligaţia de a returna contravaloarea produselor returnate în termen de 14 zile lucrătoare.

Costul serviciului de curierat folosit pentru returnarea produselor este suportat de către client, cu excepţia cazurilor când returnarea produselor se face din culpa Farmacia Pamantului SRL.

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată în același cont bancar utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

PREŢUL PRODUSELOR, SUME DE PLATA

Preţul produselor afişat pe site este în RON cu T.V.A. inclusă în preţ.

Cota de T.V.A. poate fi diferită în funcţie de produs în conformitate cu reglementările în vigoare.

Cota de T.V.A. este afişată în dreptul fiecărui produs, sau poate fi solicitată la cerere serviciului de clienţi www.farmaciapamantului.ro

Suma finală de plată pentru produse comandate va fi suplimentată cu costul transportului menţionat pe documentele de precomandă.

Metodele de plată actuale sunt specificate în cadrul www.farmaciapamantului.ro în Coşul de Cumpărături, secțiunea „Metode de Plată”.

Farmacia Pamantului SRL îşi rezervă dreptul de a acorda promoţii prin care costul transportului produselor este redus sau eliminat. Acest lucru va fi adus la cunoştinţa clientului.

DOCUMENTE CONTRACTUALE, CONTRACT

Prin înregistrarea comenzii pe site-ul www.farmaciapamantului.ro, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau prin email) prin care vânzătorul îşi derulează operaţiunile comerciale.

Notificarea prin email primită de cumpărător după înregistrarea comenzii are rol de informare şi nu reprezintă acceptarea comenzii şi încheierea contractului.

Pentru motive justificate,Farmacia Pamantului SRL îşi rezervă dreptul de a modifica sau anula comanda. Orice modificare va fi adusă la cunoştinţa cumpărătorului, iar acesta are dreptul de a accepta sau refuza modificările aduse.

Contractul se consideră încheiat (acceptat) în momentul emiterii facturii de către Farmacia Pamantului SRL.

Factura va fi transmisă Cumpărătorului în format digital pe adresa de e-mail utilizată la momentul plasării comenzii (la cerere), precum și în format material odată cu ocazia livrării produselor comandate.

COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE DATE/INFORMAȚII

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să trimită e-cards, să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viață privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

Farmacia Pamantului SRL are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. Farmacia Pamantului SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societății Farmacia Pamantului SRL și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, companiei Farmacia Pamantului SRL și afiliaților/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Farmacia Pamantului SRL nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul mesajelor/comunicărilor afișate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului bebetei.ro.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. Societatea Farmacia Pamantului SRL nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

CONDIȚII DE ACHIZIȚIONARE A PRODUSELOR AFIȘATE PE SITE

 • Clientul să fie înregistrat în contul creat pe site-ul farmaciapamantului.ro;
 • Produsele selectate să fie disponibile în stoc;
 • Cantitatea adăugată în coș să nu depășească maximul acceptat pentru achiziția produsului respectiv.
 • Datele introduse la adresa de livrare și adresa de facturare să fie corecte și complete;
 • Plata comenzii să fie efectuată online folosind un card Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard
 • Ramburs
 • COLECTAREA ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 • Farmacia Pamantului SRL, în calitate de operator de date cu caracter personal, colectează și prelucrează date cu caracter personal, prin intermediul site-ului farmaciapamantului.ro, în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.
 • Conform cerinţelor Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice înceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţiea acestor date, Farmacia Pamantului SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopuri specificate, datele personale pe care clienţii şi utilizatorii le furnizează.
 • Scopul colectării datelor este: informarea clienţilor/cumpărătorilor privind situaţia contului lor, informarea  cumpărătorilor privind evoluţia şi starea comenzilor, evaluarea bunurilor şi serviciilor oferite, activităţii comerciale, de promovare a bunurilor şi serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piaţă, de statistică,de urmărire şi monitorizare a vânzărilor şi a comportamentului  clientului/cumpărătorului.
 • Farmacia Pamantului S.R.L. colectează date cu caracter personal în două moduri principale:
 • a) Dumneavoastră ne furnizați informații în mod direct.
 • b) Înregistrăm o parte din informații în mod automat (inclusiv cu tehnologii precum modulele cookie).
 • Site-ul nostru poate conține linkuri sau trimiteri către alte site-uri. Noi nu putem controla site-uri terțe iar această politică nu le este aplicabilă. Vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate și de cookies pentru fiecare site pe care îl vizitați.
 • Dumneavoastră ne furnizați date cu caracter personal în mod voluntar, în următoarele modalități:
 • a) Prin completarea formularea de Contact – nume, adresă de e-mail.
 • b) Prin plasarea unei comenzi, în vederea achiziției și livrării de produse, urmând a dobândi calitatea de Client – nume, prenume, adresa de e-mail telefon, adresa de factuare, adresa de livrare.
 • c) Prin crearea unui Cont de utilizator pe site-ul farmaciapamantului.ro, urmând a dobândi calitatea de Membru – nume, prenume, adresă de e-mail, telefon.
 • d) Abonare la newsleter-ul ro– adresa de e-mail.
 • e) Orice alte date pe care ni le comunicați în mod direct prin intermediul e-mailului.
 • În timpul navigării pe site colectăm informații de natură tehnică despre vizita utilizatorului pe site. Putem colecta aceste informații prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare pentru a recunoaște Utilizatorul. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați secțiunea intitulată Infomații despre cookies”.
 • Farmacia Pamantului S.R.L., prin intermediul site-ului web www.farmaciapamantului.ro, colectează datele utilizatorilor pentru următoarele scopuri:
 • -pentru a procesa comenzile plasate de către utilizatorii website-ului, în vederea prestării serviciilor și livrării bunurilor;
 • -pentru a răspunde utilizatorilor la întrebări și solicitări;
 • -pentru a oferi și îmbunătății o comunicare eficientă, precum și pentru distribuirea de corespondenţă către clienţi utilizând diferiţi prestatori de servicii poştale;
 • -pentru comunicarea de informaţii privind concursurile sau campaniile organizate de site-ul www.farmaciapamnatului.ro, precum și a ofertelor de produse;
 • -pentru realizarea de campanii/sondaje;
 • -în scop de marketing, reclamă și publicitate;
 • -pentru statistică internă.
 • Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt utilizate în alte scopuri, cu excepția cazului în care obținem permisiunea dumneavoastră în acest sens.
 • Farmacia Pamantului S.R.L. stochează datele dvs. cu caracter personal pe perioada derulării raporturilor noastre contractuale/abonării la newsletter, cu excepția cazului în care cerințe legale impun păstrarea datelor personale pentru mai mult sau mai puțin timp.
 • Farmacia Pamantului SRL poate furniza datele Cumpărătorului cu caracter personal altor societăți cu care se află în relaţii de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidenţialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranţă şi că furnizarea acestor informaţii personale se face conform legislaţiei în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvoltă programe comune de ofertare pe piaţă a bunurilor şi serviciilor comercializate de Farmacia Pamantului SRL.
 • Informaţiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate şi către autorități publice din România, instituții, instanțe şi altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi că urmare a unor cereri expres formulate.
 • Pentru mai multe detalii referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR) click aici.

  

CONDIȚII LEGALE

Site-ul farmaciapamantului.ro funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Orice conflict apărut între Farmacia Pamantului SRL și clienți, se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți prin email la adresa contact@farmaciapamantului.ro  Reclamația  va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 3 zile lucratoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus SC Farmacia Pamantului SRL. prin aceste acțiuni.

În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

FORȚA MAJORĂ

Forța majoră, așa cum este definită de lege, apără de răspundere partea care o invocă, în condițiile notificării în scris în termen de 5 (cinci) zile de la apariția cazului de forță majoră. Încetarea cazului de forță majoră trebuie comunicată celeilalte părți în termen de 5 (cinci) zile de la dispariția cauzelor care au generat-o.

Dacă durata confirmată a existenței cazului de forță majoră este mai mare de 10 zile, părțile se vor reuni în mod obligatoriu pentru a decide condițiile continuării contractului sau încetarea acestuia.

Exonerarea de răspundere operează numai pe durata existenței cazului de forță majoră.

DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Odată cu lansarea comenzii și achiziționarea produselor, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu cea a unui contract valabil încheiat.

Termeni si conditii de utilizare

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor condiții de utilizare.

Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestui document.

FARMACIA PAMANTULUI SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Cea mai recentă versiune a Condițiilor de utilizare poate fi citită oricând folosind legătura Termeni si conditii din meniul Informații Utile.

În cazul în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare, nu folosiți site-ul și nici o informație conținută de către acesta.