Mix pentru chec cu cacao fara gluten eco 380 g Biovegan
Mod de preparare: adauga amestecul de copt impreuna cu 200 ml apa minerala (la temperatura camerei) si 100 ml ulei vegetal intr-un castron apoi se amesteca (aproximativ 2 minute) cu un tel pana se obtine omogenizarea continutului. Pre-ungeti tava folosita (avand lungimea de 20 cm) cu ulei vegetal, dupa care umpleti tava cu ajutorul unei spatule. Pre-incalziti cuptorul la 180 C si asezati tava pe ultima sina, dupa care lasati amestecul 45-55 minute la copt. Cand timpul de coacere s-a terminat, faceti un test cu ajutorul unei scobitori si impungeti mijlocul checului, daca aceasta se lipeste de produsul finit, mai lasati la copt aproximativ 5 minute dupa care repetati procesul pana la obtinerea rezultatului dorit. La final, lasati produsul inca 15 minute in forma de coacere, dupa care rasturnati-l pentru a se putea racii.
Ingrediente:
făina de orez*, zahăr* de trestie crud, 11% glazura de ciocolată neagră* (masă de cacao*, zahăr*, unt de cacao*), amidon de porumb*, 7% cacao*, praf de copt* ² (amidon de tapioca*, agent de creștere: carbonat de sodiu; acidifiant: tartrat de potasiu; pulbere de suc de lămâie*, agent de ingrosare: gumă de guar*), agent de ingrosare: faina de roscove*, sare, vanilie bourbon*.
*provin din agricultura ecologica.
Valori nutritive:
Recenzii
Nu există recenzii până acum.