Mix pentru chec cu lamaie fara gluten eco 430 g Biovegan
Mod de preparare: Se adauga amestecul de copt impreuna cu 200 ml apa minerala (la temperatura camerei) si 75 ml ulei vegetal intr-un castron apoi se amesteca (aproximativ 2 minute) cu un tel pana se obtine omogenizarea continutului. Pre-ungeti tava folosita (avand lungimea de 20 cm) cu ulei vegetal, dupa care umpleti tava cu ajutorul unei spatule. Pre-incalziti cuptorul la 180 C si asezati tava pe ultima sina, dupa care lasati amestecul 45-55 minute la copt. Cand timpul de coacere s-a terminat, faceti un test cu ajutorul unei scobitori si impungeti mijlocul checului, daca aceasta se lipeste de produsul finit, mai lasati la copt aproximativ 5 minute dupa care repetati procesul pana la obtinerea rezultatului dorit. Aroma se amesteca cu o lingura de apa la temperatura camerei, apoi se toarna deasupra chechului cald.
Ingrediente:
Amestec de copt: faina de orez*, zahar de trestie*, amidon de porumb*, gris de orez*, faina de porumb*, praf de copt* (amidon de tapioca*, agent de crestere*, carbonat de sodiu; acidifianti: tartrat de potasiu, pulbere de suc de lamaie*, agent de ingrosare: guma de guar*), făină de lupin dulce*, ingrosator: faina de roscove*; 1,4% pulbere de suc de lamaie*(suc de lamaie*, maltodextrina), 0,4% coaja de lamaie, sare, <0,1% ulei de lamaie*, emulgator: lecitina* (floarea soarelui*).
Ingrediente aroma: zahar* pudra, 0,1% ulei de lamaie.
*provin din agricultura ecologica.
Valori nutritive:
Recenzii
Nu există recenzii până acum.