Fasole Azuki eco 500 g Smart Organic
Fasolea Azuki (cunoscuta si sub numele de fasole rosie, Adzuki, sau Aduki) se cultiva preponderent in China si Japonia.
Este una dintre cele mai apreciate specii de fasole, datorita proprietatilor sale nutritive ridicate. Este bogata in proteine (20g proteine la 100g produs), bogata in potasiu, magneziu, zinc, fier, vitaminele B.
- Azuki este bogata in proteine si este, in acelasi timp, una dintre cele mai sarace in grasimi varietati de fasole.
- Este recunoscuta pentru stimularea digestiei, dar si ca o buna sursa de energie.
- De asemenea, sunt studii care au demonstrat ca prin consum, scade colesterolul rau LDL.O portie de fasole Azuki gatita, are mai mult fier decat 100g de friptura din carne slaba, mai mult acid folic decat un bol de spanac gatit si la fel de multe proteine ca patru linguri cu unt de arahide.
Produs certificat organic.
Prezentare – 500 g
Producator – Smart Organic
Recenzii
Nu există recenzii până acum.