Tortelini cu hribi eco 250 g D’Angelo
O necesitate pentru iubitorii de hribi bio, cu un gust bogat de ciuperci și cu amestecuri de condimente atent selectate conferă acestei variante vegane ale tortellinilor un gust divin. Și nu numai în sezonul de toamnă / iarnă, este o plăcere pe tot parcursul anului.
Aluat: gris de grau dur integral*, apa; Umplutura (26%): pesmet* (faina de grau*, drojdie*), hribii* (30%), fulgi de cartofi*, ceapa* (9%), ulei de floarea soarelui*, usturoi*, sare de mare, emulgator: lecitina* (din soia*), piper*.
*provin din agricultura ecologica.
Puneți pastele în 2.5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin „al dente”.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: D’Angelo Pasta GmbH
Reviews
There are no reviews yet.