Scortisoara de Ceylon eco 100g Republica Bio
Exista in lume doua feluri de scortisoara: Cinnamomum Verum (scortisoara de Ceylon) si Cinnamomum Cassia (scortisoara chinezeasca).
• Scortisoara adevarata este cea de Ceylon, ea avand o multime de proprietati benefice pentru organism.
• Scortisoara chinezeasca contine cantitati ridicate de cumarina, care poate fi toxica pentru ficat, daca este consumata in doze mari.
Scortisoara de Ceylon, pulbere, cu puternice proprietati antioxidante, provenita din culturi certificate ecologic.
• Raw, vegan, neiradiat, fara OMG, fara lactoza, fara conservanti, fara grasimi „trans”, fara metale grele, indice glicemic scazut.
• Produs fara gluten, ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten.
• Produsul respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu a fost iradiat.
• Testat fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante.
• Scortisoara de Ceylon Republica BIO are origine non-China.
Ingrediente:
100% scortisoara de Ceylon pudra raw* (Cinnamomum verum).*provin din agricultura ecologica
O punga contine 100g pudra de scortisoara de Ceylon, produs certificat ecologic cu certificarea numarul ES-ECO-019.
Valori nutritive:
- kj: 247
- kcal: 1033
- grasimi: 1.2g
- acizi grasi saturati: 0.35g
- glucide: 80.6g
- zaharuri: 2.17g
- fibre: 53.1g
- proteine: 4g
- sare: 0mg
- * – doza zilnica recomandata
Utilizare
Adauga scortisoara in prajituri, placinte, budinci, torturi, checuri, cozonaci, deserturi si muesli.
Are un gust delicios in smoothie, shake proteic, lapte vegetal, sucuri de fructe, in infuzii calde si reci.
Pastrare
Dupa deschidere, pastreaza produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa.
Fereste-l de umiditate si de razele directe ale soarelui.
Producator – Republica Bio
Recenzii
Nu există recenzii până acum.