Raviolli cu branza si spanac eco-bio, 250 g D’Angelo
Paste proaspete din gris de grau dur fara oua. Produs vegetarian.
Ingrediente
- aluat: gris din grau dur, apa
- umplutura (45%): branza (50%: ricotta (25%), branza de munte 20%, pecorino), spartura de paine (faina de grau, drojdie), lapte praf, fulgi de cartofi, spanac uscat (6%), ulei de floarea soarelui, sare de mare, condimente (usturoi, busuioc, piper), emulgator: lecitina (din soia).
Poate contine urme de telina.
Utilizare Ravioli cu branza si spanac eco-bio
Preparare paste:
Puneti pastele in 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devin „al dente”.
Sugestie de reteta: Ravioli cu spanac proaspat si nuci de pin
Ingrediente: 250 g Ravioli cu branza si spanac, 1 catel de usturoi, 20 g de unt, 30 g nuci de pin, ½ ceapa, 50 ml vin alb sec, 4 linguri de apa in care au fiert pastele, 300 g spanac baby, sare de mare.
Preparare: Gatiti pastele cu usturoi conform retetei. Topiti untul intr-o tigaie inalta in care prajiti nucile de pin cu ceapa maruntita pana devin aurii. Adaugati vinul alb, adaugati apa de la paste si aduceti la fierbere. Adaugati pastele gatite si spanacul, lasati spanacul sa se inmoaie si adaugati sarea de mare dupa gust. Serviti imediat.
Prezentare Ravioli cu branza si spanac eco-bio
Pachet cu 250g
Pentru 2-3 portii
Se obtin 450 g de paste gatite
Recenzii
Nu există recenzii până acum.