Actinovo Quercetina lipozomal 250 ml PlantaCorp
Quercitina face parte din categoria flavonoidelor, pigmenti din plante, cu numeroase beneficii asupra sanatatii organismului. Acest pigment se gaseste in numeroase fructe, legume, plante si bauturi. Printre principalele alimente care contin quercitina se numara: fructele de padure, merele, ciresele, ceapa rosie, rosiile, broccoli si citricele. De asemenea, vinul rosu si ceaiul negru contin quercitina. Aceasta se mai regaseste in plante precum ginkgo biloba.
Principalele efecte terapeutice ale quercetinei asupra asupra organismului sunt:
efectul antioxidant – neutralizarea radicalilor liberi si reducerea stresului oxidativ
efectul antiinflamator – quercitina poate contribui la reducerea inflamatiilor acute si cronice avand, in acelasi timp, proprietati care sustin mentinerea structurii si mobilitatii articulare
sustine sistemul nervos – quercitina poate contribui la reducerea riscului de aparitie a bolilor neurodegenerative, datorita proprietatilor antioxidante
efect antimicrobian
reducerea nivelului de colesterol
Ingrediente/100 ml:
Apa purificata,
fosfolipide de floarea soarelui fara OMG(13G),
Extract de catina(5,15g),
Quercetina(2,5g);
Mod de utilizare:
10ml/zi ca atare sau diluat in apa, suc sau alte bauturi(cu exceptia celor fierbinti), in priza unica sau pe parcursul unei zile. A se agita inainte de utilizare.
Doza recomandata pentru consumul zilnic(10 ml)furnizeaza 250 mg Quercetina.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Femeile insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanele aflate sub tratament medicamentos, trebuie sa ceara sfatul consultantului de specialitate inainte de utilizare.
Mod de prezentare – sticla 250 ml
A se pastra la temperatura camerei, la loc ferit de surse de caldura si lumina. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 6 saptamani.
Producator – PlantaCorp Germania
Avantajele formularii lipozomale
Lipozomii sunt vezicule mici lipidice preparate artificial, de formă globulara. compusi din fosfolipide, care constau dintr-o parte hidrofila si o parte hidrofoba. Ei au o asemanare structurala remarcabila cu membranele celulare umane si proprietati similare de incapsulare,ceea ce ulterior a dus la dezvoltarea tehologiei de incapsulare lipozomala ca metoda inovatoare de transport a substantelor active in organism.
Datorita structurii lor amfifile, lipozomii au capacitatea de a incorpora si elibera simultan atat componente solubile în apa, cat si componente liposolubile, mentinand în acelasi timp o bariera de protectie in jurul ingredientelor lor active biologic. Continutul lipozomului este livrat in mod eficient atunci cand bistratul lipidic fuzionează cu un alt bistrat, asa cum este membrana celulara.
Sistemul tehnologic de incapsulare lipozomala are caracteristici unice care ajuta la imbunatatirea absorbtiei si eficientei subsantelor active. Invelisul fosfolipidic protejeaza nutrientii de actiunea degradativa a sucurilor gastrice si faciliteaza absorbtia lor.Astfel:
- Creste solubilitatea ingredientelor
- Este prevenita degradarea nutrientilor de catre sucurile digestive din tractul gastro-intestinal
- Eliberarea nutrientilor se face lent
- Reprezinta o bariera de protectie impotriva pH-ului extrem și temperaturii extreme
- Creste rezistenta la radicalii liberi produsi în organism
- Continutul este protejat de oxidare
- Absorbtia intracelulara a nutrientilor este mult crescuta
- Substantele active continute in lipozomi sunt livrate nedeteriorate catre zonele vizate
Concept de sustinere si reechilibrare a sanatatii:
De la parintele medicinii , Hippocrate, avem doua mari invataturi care reprezinta insasi baza unei vieti sanatoase:
- hrana ca medicament si medicamentul ca hrana
- mai presus de toate, intai sa nu faci rau (juramantul medicilor si farmacistilor).
Cu aceasta inteleapta cunostere in minte pentru o viata sanatoasa sa alegem alimente curate, nutritive, hranitoare care asigura buna functionare a intregului si buna functionare a fiecarui organ si celule in parte, prin aport de vitamine, minerale, enzime si vitalitate. O alimentatie echilibrata, diversificata din surse naturale, bogata energetic va sustine corpul la toate nivelele sale : trup, minte, suflet. Cand un nivel este dezechilibrat , toate se dezechilibreaza. Cand dezechilibrul deja s-a produs in organism, corectarea se face prin indepartarea factorului agresor si sustinerea corpului cu nutrienti de calitate, apa vie, si hrana pentru minte si suflet.
Linus Pauling, laureat la premiului Nobel pentru chimie, afirma ca un dezechilibru intre vitamine si minerale in corp este raspunzator de dezechilibrul intregului corp si aparitia bolilor. Asadar, corectand dezechilibrele cu vitamine, minerale si enzime sustinem corpul in autovindecare.
Pentru ca organismul sa foloseasca cu adevarat in procesele necesare acesti nutrienti ei trebuie sa se afle intr-o forma chimica absobabila, o concentratie corespunzatoare si cand ajung in celula sa poata fi recunoscuti si integrati in circuitul celular. De aceea nu orice minerale si vitamine sunt cu adevarat folositoare in sustinerea sanatatii. Ci trebuie sa indeplineasca criteriile de calitate si cantitate, care deriva din sursa lor, metoda de obtinere, metoda de stabilizare si conservare, modalitatea de administrare.
Producator: PlantaCorp, Germania
Notificare SNPMAPS 14259/02.11.2020
Recenzii
Nu există recenzii până acum.