Lecitina din soia 1360 mg 100 capsule Solgar
Solgar® Soya Lecithin este extrasă din boabele de soia de cea mai înaltă calitate disponibile și conține direct din sursă naturală acest ingredient important, necesar fiecărei celule vii din organism.
Lecitina este o moleculă naturală de grăsime care poate fi găsită la plante și animale. Este o sursă mare de fosfolipide, o componentă funcțională a tuturor celulelor. Dă structură membranei celulare și are o sarcină importantă în controlul trecerii nutrienților în și din celule. De asemenea, joacă un rol în transportul grăsimii, păstrând nivelul de grăsime, care se găsește în fluxul sanguin, la un raport echilibrat sănătos.
Lecitina poate fi găsită în mod natural în ficat și alte organe din carne, soia și gălbenușul de ou, și folosită în alimente sub formă de grăsime emulgatoare. Este, de asemenea, o sursă bogată de vitamine B, în special colină. Deși lecitina este o substanță grasă, acționează ca un agent emulsionant, ajutând la descompunerea grăsimilor / colesterolului. Permite grăsimilor cum ar fi colesterolul și alte lipide să fie dispersate în apă și eliminate din organism. Întrucât consumul acestor tipuri de alimente a scăzut în ultimii ani, suplimentând dieta cu lecitină extrasă din soia, este o modalitate excelentă de a vă asigura un aport sănătos al acestui ingredient important.
- O sursă concentrată de fosfatidilcolină, fosfatidilinositol și acizi grași nesaturați esențiali, cu gust plăcut;
- Contribuie la menținerea și controlul greutății;
- Stimulează sistemul nervos și îmbunătățește funcția cognitivă;
- Intărește sistemul imunitar împotriva infecțiilor virale.
Fiecare capsulă moale conține: | Cantitate |
Lecitină de Soia | 1360 mg |
Nu contine zahar, sare si amidon.
Mod de administrare:
Pentru adulți, o (1) capsulă moale pe zi, preferabil în timpul mesei.
Prezentare – 100 capsule
Producator- Solgar
Concept de sustinere si reechilibrare a sanatatii:
De la parintele medicinii , Hippocrate, avem doua mari invataturi care reprezinta insasi baza unei vieti sanatoase:
- hrana ca medicament si medicamentul ca hrana
- mai presus de toate, intai sa nu faci rau (juramantul medicilor si farmacistilor).
Cu aceasta inteleapta cunostere in minte pentru o viata sanatoasa sa alegem alimente curate, nutritive, hranitoare care asigura buna functionare a intregului si buna functionare a fiecarui organ si celule in parte, prin aport de vitamine, minerale, enzime si vitalitate. O alimentatie echilibrata, diversificata din surse naturale, bogata energetic va sustine corpul la toate nivelele sale : trup, minte, suflet. Cand un nivel este dezechilibrat , toate se dezechilibreaza. Cand dezechilibrul deja s-a produs in organism, corectarea se face prin indepartarea factorului agresor si sustinerea corpului cu nutrienti de calitate, apa vie, si hrana pentru minte si suflet.
Linus Pauling, laureat la premiului Nobel pentru chimie, afirma ca un dezechilibru intre vitamine si minerale in corp este raspunzator de dezechilibrul intregului corp si aparitia bolilor. Asadar, corectanad dezechilibrele cu vitamine, minerale si enzime sustinem corpul in autovindecare.
Pentru ca organismul sa foloseasca cu adevarat in procesele necesare acesti nutrienti ei trebuie sa se afle intr-o forma chimica absobabila, o concentratie corespunzatoare si cand ajung in celula sa poata fi recunoscuti si integrati in circuitul celular. De aceea nu orice minerale si vitamine sunt cu adevarat folositoare in sustinerea sanatatii. Ci trebuie sa indeplineasca criteriile de calitate si cantitate, care deriva din sursa lor, metoda de obtinere, metoda de stabilizare si conservare, modalitatea de administrare.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.