Fulgi mici de ovaz fara gluten 475 g BauckHof
Baza ideala pentru cerealele dvs. preferate, de exemplu, fructe cu coaja lemnoasa, fructe, bucati de ciocolata la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi. Dar, de asemenea, pentru gatit sau pentru coacere se pot folosi fulgii de ovaz.
Ovazul pentru fulgii nostri controlati fara gluten este cultivat si prelucrat fara contaminare cu gluten. Analizam fiecare lot din laborator pentru eliberarea de gluten si garantam sub 20 ppm de gluten. Legea alimentelor spune: „Ovazul alimentelor destinate persoanelor cu intoleranta la gluten trebuie fabricat, preparat si / sau prelucrat astfel incat contaminarea cu grau, secara, orz sau traversarile acestora sa fie exclusa; continutul de gluten de ovaz nu poate depasi 20 mg / kg (ppm)
Persoanele cu intoleranta la gluten pot include ovaz in dieta lor. In Anglia, SUA si Scandinavia (in special Finlanda), ovazul fara contaminare a fost folosit de mult timp in alimentatia fara gluten. Cu toate acestea, persoanelor cu boala celiaca li se recomanda sa integreze incet si treptat ovazul intr-un plan alimentar fara gluten. Faina de ovaz este ideala pentru prepararea terciului, pentru micul dejun cu lapte, suc sau branza sau pentru coacerea painii, rulourilor, fursecurilor, a cerealelor etc.
Ovazul pentru fulgii de ovaz fara gluten este cultivat intr-un proiect special de catre un fermier partener de multa vreme. Ovazul nu este contaminat cu cereale care contin gluten, atat in cultivare, cat si in procesare. Pentru faina de ovaz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse in cultivarea organica controlata.
Ingrediente:
- Fulgi integrali de ovaz
Valori nutritionale/100g: 1560 Kj; 370 Kcal; 6,7g Grasimi; 1,1g Acizi Grasi Saturati; 59,5g Glucide; 0,8g Zaharuri; 9,7g Fibre; 13,2g Proteine; 0,01g Sare
Mod de preparare:
- Fulgii din cereale fara gluten reprezinta o baza ideala pentru prepararea unui terci destinat micului dejun.
Mod de prezentare:
- Punga a 475 grame
Producator – BauckHof
Recenzii
Nu există recenzii până acum.